Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

2ος αγώνας δρόμου 5χλμ. «Γνωρίστε το πάρκο»


Το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α. Racing σας προσκαλεί στον 2ο ετήσιο αγώνα δρόμου 5χλμ «Γνωρίστε το Πάρκο», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11/9/2010 στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας. Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Πληροφόρησης του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, το Δημαρχείο Αγλαντζιάς και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων. Υποστηρικτής του αγώνα είναι το γυμναστήριο JOJO. Η όλη εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου.
Ο αγώνας που έχει γίνει πλέον θεσμός προσφέρεται ως μία ιδανική ευκαιρία για άθληση και διασκέδαση στην όμορφη φύση του πάρκου Αθαλάσσας. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 5μμ και οι εγγραφές θα αρχίσουν στις 4μμ, κοντά στο χώρο στάθμευσης (150μ από την είσοδο του πάρκου πλησίον του κυκλικού κόμβου του νέου Νοσοκομείου Λευκωσίας). Επίσης, εγγραφές μπορούν να γίνουν από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.dromearacing.com. Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία της τοπικής κοινωνίας με το πάρκο της Αθαλάσσας και η προβολή του ως ενός ιδανικού χώρου για άσκηση στη φύση, ο σεβασμός του φυσικού περιβάλλοντος από  όλους τους χρήστες του και η δημιουργία ευκαιριών άθλησης για το κοινό. Επίσης, όσοι από τους συμμετέχοντες επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν οικονομικά τον ΠΑΣΥΚΑΦ.
Ο αγώνας προσφέρεται για όλους τους αθλούμενους ανεξαρτήτως επιπέδου και θα περιλαμβάνει τις εξής ηλικιακές κατηγορίες: ανδρών 18 - 29, 30 - 39, 40 - 49, 50 και άνω ετών / γυναικών: 18 - 34 και 35 και άνω.
Παράλληλα με τον αγώνα δρόμου θα υπάρχει κυνήγι θησαυρού για παιδιά το οποίο θα διοργανώσει το Κέντρο Πληροφόρησης του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου. 
Ελάτε να τρέξετε και να περάσετε μια διασκεδαστική ημέρα στο πάρκο!

Για εγγραφές απο το διαδίκτυο πατήστε εδώ.
Ακολουθεί δορυφορική εικόνα με την διαδρομή του αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου